041 383 876 ali (0)2 62 00 870racunovodstvo@narda.si ali aknez@narda.si
 • Računovodstvo Narda

 • Kvalitetne storitve

  V skladu z našo filozofijo ponujamo kvalitetne storitve na področju računovodstva in finančnega svetovanja, prav tako izdelujemo finančne načrte ter smo zastopnik za Birokrat.

  Kaj ponujamo

  Za nas je knjiženje prejetih papirjev samo ena od nalog servisa, nastopamo še v vlogi davčnega svetovalca ter vam pomagamo predvidevati poslovna gibanja v prihodnosti.

  Zaupanja vredni

  Zaupa nam že več kot 40 zadovoljnih strank na področju Koroške s katerimi vsakodnevno gradimo odnose in izboljšujemo poslovanje. Veselimo tudi možnega sodelovanja z Vami!
 • Kontaktirajte nas.

  Imate vprašanje? Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in Vam bomo brezplačno svetovali.

  Pišite nam.

Zakaj izbrati nas?

Velikokrat je v glavah podjetnikov ob ustanovitvi S.P.-jev, direktorjev manjših podjetij ali tistih, ki so že preboleli začetne »norice » in uspešno vodijo večje podjetje, da je smisel računovodstva zgolj samo knjiženje prejetih papirjev in oddajanje obvezne dokumentacije državni upravi.

Mi takim predsodkom ne nasedamo, zato vam ponujamo drugačno filozofijo.

Za nas je knjiženje prejetih papirjev samo ena od nalog servisa, saj nastopamo še v vlogi davčnega svetovalca pri vsakoletni davčni bilanci, če želite smo finančni svetovalec pri kontaktih z banko, s pomočjo analiz dosedanjih poslovnih tokov vam pomagamo predvideti poslovna gibanja v prihodnosti. Filozofija podjetja je zagotavljanje kvalitetne storitve in svetovanja kot pomoč pri razvoju podjetja v turbolentih časih.

Storitve

Računovodstvo
Svetovanje
Poslovni načrti
Izobraževanje

Pišite nam. Zelo bomo veseli Vaših vprašanj in zanimanj.

Kontaktirajte nas

Trenutno nas ni tukaj, nič zato, pošljite nam email in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času.